DECEMBER 9, 2022
Manga İncelemesi

City Milfs

Manga İncelemesi

İlk blog yazıma hoş geldiniz sevgili Manga okuyucuları.Ben Bersun, City Milfs ve Campus, Today (Kampüste, Bugün) serilerininçevirmeniyim. Bundan sonra umuyorum ki yeni bölümler hariç blogda da görüşürüz.Lafı çok da uzatmadan sizlere çevirmenliğini yaptığım City Milfs namı diğer NewTown serisinden bahsetmek istiyorum. 

Ana kahramanımız Jang Himchan, hayatını özel matematik dersivererek sürdüren genç bir adam. Üniversiteyi bitirmiş de olsa istediği gibimasa başı iş sahibi olamayan Himchan, çalıştığı kadar kazandığı zor bir işlegeçimini sağlıyor daha doğrusu sağlamaya çalışıyor. Öyle bir semtte çalışıyorki, orada yaşamayanlara kafe bile satış yapmıyor… Böyle bir olay yaşadığınızıbir hayal etsenize, nasıl bir ötekileştirmedir o öyle. Ama neyse kikarakterimiz lise arkadaşı Jung Pu-reum ile karşılaşıyor ve hayatı bir andadeğişiveriyor.

 

Jung Pu-reum & Jang Himchan

Pu-reum ile neredeyse liseden beri görüşmemiş olan Himchan,eskilerden tanıdık bir simayla karşılaşmış olmanın verdiği o eşsiz mutluluğuyaşarken aslında hayatının tamamen değişeceğinden habersiz kendini hayatınakışına kapılmışken buluveriyor.  Pu-reum,kahramanımızı birbirinden güzel arkadaşlarıyla tanışıtırıyor ve Himchan’in öğrencilistesi uzadıkça uzuyor.


Himchan, Jumi, Pu-reum ve Mi-hee

Ekonomik sıkıntılardan dolayı eşi şehir dışında çalışan vebu yüzden evde iki çocuğuyla tek başına yaşayan Jumi ve ünlü bir futbolcuylaevli olan fenomen manken Mi-hee gibi dışarıdan bakınca muhteşem gözükenhayatlara sahipmiş gibi duran birçok veliyle tanışan ve aslında hiçbir şeyingörüldüğü gibi olmadığını gören Himchan belki de hiç beklemediği sürprizlerlekarşılaşıyor.

 Seriyi okumak için tıklayın.