DECEMBER 9, 2022
Manga İncelemesi

KAS ve BÜYÜ

Manga İncelemesi

Seri adı: Mashle: Magic and Muscles


Görünüşü Mob,gücü ve saf oluşu Saitama,kapıları  ve bozuk paraları tutamayışı ise kendine has Mash büyünün hüküm sürdüğü dünya da büyü kullanamayan bir delikanlı.Bir ormanın derinliklerinde yaşlı bir adam ile beraber yaşıyor,hergün insan sınırlarını aşan antrenmanlar yapıyor.Bir gün evlerine gelen ve onu öldürmeyi amaçlayan şehirden yetkililer onun gücünden etkilenmiyor ve ona huzurlu bir hayat karşılığında büyücü akademisine yazılmasını teklif ediyor.

 


Diğer insanlardan farklı olarak suratında yara izi olmadan dünyaya gelen Mash diğer insanlar tarafından pek hoş karşılanmasa da gittiği büyü akademisinin müdürü de onda gelecek görüyor. Seri komedisi ve ana karakterin insanüstü güçleriyle öne çıkıyor. Özellikle karakterin ciddi görünüşünün altında yatan saf ve kalın kafalı kişilik seriyi okurken sık sık güldürüyor.Büyü yapamasa bile fiziksel kuvveti sayesinde herkese fark atıyor ve rakiplerini şaşkınlık içerisinde bırakıyor ve bunu yaparken de sizi eğlendirmeyi başarıyor.Mutfakta iyi bir kremalı puf aşçısı okulda ise kalın kafalı bir öğrenci olarak ilahi gözlemci yani yüksek rütbeli bir büyücü olmak için çabalıyor.Yolu açık olsun.

 


Seri eğlence konusunda ön plana çıkıyor bunun yanı sıra çizimleri tatmin edici ve okudukça zevk alıyorsunuz.Ciddi bir seri bitirdiyseniz ve biraz daha eğlenceli bir şeyler olsun fakat sadece komedi de olmasın güçlü bir ana karakter olsun dövüşmesini bilsin diyorsanız direk başlayın.Şahsen ben gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Seriyi okumak için www.mangaship.net adresine girebilir veya uygulamalarından okuyabilirsiniz. Okuduktan sonra yorum atmayı unutmayın. Buraya kadar okuyan herkese ve seride emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.