DECEMBER 9, 2022
Tanıtım

PYGMALİON

Tanıtım

Bazılarımız kostümlerden ve palyaçolardan korkar. Yüzüne donuk bir gülümsemeyle bize bakan gerçekte ki yüzünü ve kim olduğunu bilemediğimiz biri gerçekten korkunç. Bizim aksimize çocuklar genelde kostümlere ve maskotlara bayılır belki de onların korkutucu yüzü çocuklara görünmez bilinmez. Tatlı kostümü ile etrafta dolaşan ve fotoğraf çekilebileceğiniz en sevdiğiniz karakter gibi giyinmiş biri böyle söyleyince tatlı gibi gelmedi değil. Böyle bir manga hepimizi sıkardı bence bir de o maskotların canlandığını ve sizi yemeğe çalıştığını düşünün. İşte şimdi biraz daha ilgi çekici olmaya başladı. Pgymalion tam da böyle bir manga işte.

 

Küçük kardeşler bazılarımız için tatlı bazılarımız için ise baş belası olabilir. Böyle olsa bile her abla veya abi kardeşine karşı bir koruma içgüdüsü ile kutsanır kardeşleri doğduğunda, işte bu içgüdü bir abiye her şeyi yaptırabilir. Çünkü aileniz her zaman küçük kardeşlerini abilerine emanet eder. Abiler de bu yükü omuzlarında taşımaktan gurur duyarlar bu hep böyle olmuştur. Koruma duygusu hep ağır basar. Mangada şu anlık da bu duygu ağır basıyor.

 Keigo Ayahara’da bu içgüdü ile kutsanmış bir karakter. Gerçekten fedakâr bir karakter, ailedeki baba karakterini üstlenip annesine yardımcı olmak isteyen sorumluluk sahibi biri ve annesi gerçekten çok çalışıp evin yükünü üstlenmeye çalışır. Ayrıca çocuklarına güzel imkanlar sağlamak isteyen gururlu bir anne. Bu evin geçinmesi gerek ve anne çalışıyorsa küçük kardeş Makoto’yu çok gitmek istediği maskot festivaline kim götürecek? Tabi ki de sorumluluk sahibi abisi Keigo, abi kardeş iyi vakit geçirecek gibi görünüyor. Tatlı maskotlar, tatlı küçük çocuklar, konuşma yapmak için kürsüye beklenen bir başkan her şey yolunda ve güzel görünüyor. Peki gün böyle güzel devam edecek mi pek öyle gözükmüyor çünkü odasında ölü bulunan bir başkan sonrasında yapılan garip ve anlam verilemeyen bir anons, üzerine bunlar yetmemiş gibi aslında köstüm giymiş insanlar olmayan maskotlar. Üstelik insan eti de seviyor gibiler. İşler karışıyor gibi…

 

Pygmalion】BLOGMANGA | Read Manhua Online For Free Online Manga

Bilirsiniz çocuklar herhangi bir karmaşada bir anda ortadan kaybolabilirler. Makoto da bu kaybolma işinde iyi gibi ama etrafta yüzlerce katil ve yamyam maskot varken bu kaybolma pekte iyi olmayabilir. Olaylar karışmaya başladığında ilk başta şoka giren abi Keigo olay yerini terk ediyor. Nereye kaçabilir ki maskotlar çok fazlalar. Peki tatlı Makoto nerede? Yanlarında olmadığı besbelli annesi onu abisine emanet etmişti oysaki.  Keigo festival alanında tanıştığı polis memurunun peşinden güvenli olduğu düşünülen bir alana sürüklendiği için Makoto’yı koruyacak kimse yok gibi. Aklı hala kardeşinde olan Keigo kardeşini bulmakta kararlı gibi görünüyor. Sözde güvenli olduğu söylenen alandan kardeşini bulmak için ayrılan abi kardeşini bıraktığı gibi bulabilecek mi? Her yer mutant maskotlarla kaplıyken bu pekte kolay bir kurtarma görevi olmayacak gibi görünüyor. O bir abi ne kadar zor olursa olsun kardeşinin güvenliğini sağlamalı. Kardeşini bulsa bile o hala hayatta mı yaralandı mı yoksa çoktan maskotlara yem mi oldu? Yoksa onlardan biri mi oldu?

Okuyup öğrenelim.