DECEMBER 9, 2022
+18 manga bölüm incelemesi

City Milfs 45.Bölüm İncelemesi

+18 manga bölüm incelemesi

Tekrardan selamlar Mangaship ailesi! Bugün City Milfserimizin bölüm incelemesini yapacağım. +18 bir seride feminist damarımıntutması ne kadar doğru bilmesem de söylemezsem olmayacak gibi bir his variçimde. Her neyse lafı çok da uzatmadan incelememize geçelim.


Bildiğiniz üzere fenomen velimiz Mi-hee’nin kocasıünlü futbolcu Kang-ho geçen bölümlerde eşi ile Him-chan’İn uygunsuzresimlerinin olduğu bir mesaj almıştı. Üstelik bu mesajı karısını aldatırkenalmasına rağmen sinirlenmişti… Ve damarımın attığı kısım da tam olarak burasıdiyebilirim. Beyefendiciğimiz karısını aldatabiliyor ve bunu ‘’ihtiyaç’’sayıyor ama eşi bunu yapınca çileden çıkıyor. (Keşke yalnızca çileden çıksa,bir de hoşuna gidiyor görmek).  Aynıeylemin iki cinsiyet için farklı etiketleri olması fazlasıyla canımı sıkıyoranlayacağınız sevgili okuyucular, diyebilirsiniz ki Bersun delirdin herhaldeböyle bir konuya nefretini neden City Milfs üzerinden kusuyorsun… Haklısınız daaslında, sanırım cidden bunun yeri burası değil. Devam edelim o halde.



İşler 45.bölümde daha da çetrefilleşiyor ama hormonlarıtavan olan canımız baş karakterimiz uyarı olarak kaçırılsa dahi kahramanlığınıbırakmıyor ve güzeller güzeli fenomen Mi-hee’yi kocası olacak o toksik heriftenkurtarmaya yemin ediyor. Bu sırada da Mi-hee’nin yaşadıkları cidden rezaletderece travmatik olaylar. Hem psikolojik hem de fiziki şiddet gören Mi-hee,sadakatsizlik de yapsa bunu ASLA haketmemişti… 


İki taraf da korkunç derecede haksız ama Him-chan’ezarar gelmemesi için susmak zorunda olduğu için ezilen taraf yine kadın kısmıoldu (Özür dilerim ama bu bölüm insanı feminaziliğe itiyor adeta) . Öncekibölümleri eğer okuduysanız Kang-ho olacak o şerefsizin eşini onlarca kez aldattığınatanık olmuşsunuzdur, ama o hiç bunun bedelini ödemedi bir de üstüne Mi-hee’yeona ait olduğunu defalarca söylemesi yok mu… (çünkü lanet toksik maskülenite…)


Bu kadar da kalıyor mu sevgili yazarımız, ELBETTE HAYIR!Mi-hee, kocasının yeni sevgilisini (ne iğrenç bir cümle) kendisiyle iş birliğiyapmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu da demektir ki baya uzun ve ağır sonuçlanacakbir savaş başlamak üzere. Garip olan da şu ki, bu savaşta haklı-haksız ayrımıyok, haksız ve daha haksız olmak üzere iki tarafımız var. Ama tabii gönlümMi-hee’nin kazanmasından yana çünkü bunca zaman gereksiz bir şekilde sustu veartık cidden bir dur demesi gerekiyor. Keşke Him-chan ile birlikte olarakkendini de haksız konuma sokmasaydı ama olan oldu artık… 

Al birini vur ötekine tadında devam eden serimiz pek dehayal ettiğim gibi ilerlemiyor desem yeridir aslında. Bu iyi mi kötü mübilemiyorum ama sanırım tahmin edilemezlik derecesi seriyi daha uzun soluklukılacak bir özellik. Başlarda Himchan-ssi’nin biraz daha masum oluşu çok hoştuki masum hali bile masum değildi aslında… Kötünün iyisi diyelim en iyisi.Bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz sevgili Mangaship okurları. Sizlerin fikirleri ve tahminlerini de hem blog hem de seri yorumlarında bekliyor olacağım. Görüşmek üzere :)