DECEMBER 9, 2022
Horimiya Mangası Tanıtımı

Horimiya Mangası Tanıtım

Horimiya Mangası Tanıtımı

Herkese selam ben Nyctophilia bugün sizlerle beraber romantik komedi tarzı manga ve anime denilince ön plana çıkan Horimiya mangasını inceleyeceğiz. Benimde uzun zamandır bir vakit bulup okumayı ve anime uyarlamasını izlemek istediğim serilerden birisiydi tabi sonunda okudum. Hadi çok uzatmadan başlayalım.

 


 

İlk olarak horimiya mangası okuyuculara ve izleyicilere, gençlerin dünyasında farklı bir romantik geziye çıkaran manga serisidir.

Horimiya mangası bol miktarda karakter gelişimiyle ön plana çıkmaktadır. Kyouko Hori ve Izumi Miyamuranın karmaşık yaşam tarzları, okuyuculara karakterler ile beraber bol miktarda duygusal bir bağ kurmasına imkan sağlamaktadır. Ana karakterlerimiz arasındaki dengesiz ilişkileri ve yaşam tarzları okuyucular için mangayı sürükleyici bir biçimde kılar ve okuyucuya derin bir ders vermektedir.

 


 

Serideki romantik davranışlar, serinin temelini oluşturmaktadır. Hori ve Miyamuranın ilişkisi romantik bir mangadır ama sadece romantizmle beraber kalmayarak aynı zamanda bol miktarda mizahi unsurlarla beraber de zengin bir seridir. Karakterlerin arasındaki diyaloglar ve komik olaylar, okuyucuyu hem güldürürken hem de aynı zamanda duygusal bir bağ kurmasına olanak sağlamaktadır.Bu seri kendisine internette büyük bir hayran kitlesi bulmayı başarmış ve daha sonra anime uyarlanmasının yapılmasına olanak sağlamıştır. Anime mangadaki gibi kaliteli ve izleyiciye mangadaki gibi animede de duyguları yansıtmayı başarmıştır.

 

 

Sonuç olarak Horimiya mangası romantik komedi tarzı mangaları okumayı sevenler için oldukça önerilen bir manga serisidir. Karakterlerin gelişimi, aralarındaki romantizm, ve mizahi unsurların bol miktarda olan bu seri, gençlerin arasındaki ilişkileri anlamaya imkan sunar. Günümüz yalan ilişkilerinden ziyade gerçek bir ilişkinin nasıl olacağını, ne olursa olsun zorluklara rağmen vazgeçmemenin ve her zor veya kolay koşula rağmen insanların birbirini sevebileceğini öğreten bu mangaya bir şans vermenizi tavsiye eder ve burada bitiririm. Herkese iyi günler dilerim.

Horimiya serisini okumak için tıklayın.

Animesi için tıklayınız.