DECEMBER 9, 2022
Black Clover Tanıtım

Black Clover Tanıtım

Black Clover Tanıtım
Herkese selam ben Samet bugün sizlerle beraber Black Clover mangasını tanıtacağım. Black Clover Yuki Tabata tarafından yazılan bir manga ve anime serisidir. Hikaye, sihir in hüküm sürdüğü bir dünyada geçer ve ana karakterimiz Asta, hiç büyü yeteneği olmayan nadir kişilerden birisidir. Asta sihirli bir büyü kitabına sahip olmasına rağmen büyü kullanma yeteneğine sahip değildir. Ancak bu onu hedeflerinden alıkoymaz. Asla pes etmemesi ve çok  çalışması ile beraber kendini çok fazla geliştirmeyi başarmıştır. Ancak tabii ki bu uzun yolculukta önüne farklı engeller çıkıyor. Ve bu hikaye onun bu engelleri aşmasını anlatıyor.
 
 
Astanın en iyi arkadaşı Yunodur. Yuno ise astanın aksine olağanüstü bir büyü yeteneğine sahiptir. Asta hiç büyü yeteneği olmadan doğmuştur ama yuno çok fazla büyü gücü ile doğmuştur. İkisi çocukluklarından beri kilisede birbirlerine meydan okuyan rekabetçi bir dostlukla birbirine bağlıdır. Hikaye ikisinin de sihirli kariyerlerine adım attıkları ve büyücü kralı unvanı için yarıştıkları anlarda başlar. Büyücüler kralı en üst rütbedir. Ülkenin ve büyücülerin yöneticisidir.
 
 
Seri zengin karakter gelişimi, estetik savaş sahneleri ve duygusal anlarla doludur. Astanın sıradan birisi olmasına rağmen Büyücü Kral olma hedefine ulaşma çabalarını takip ederken, arkadaşlık, sadakat, kişisel gelişimi ve içsel çatışması gibi temaları işler. Sihirli krallıkta geçen bu destansı hikaye fantastik dünyası ve karakterlerin evrimiyle okuyucuları çok fazla etkilemiş ve büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Son zamanlarda popüler olan bu seriye göz atmanızı tavsiye ederim. Manga ve animesini okurken sürüklenip gideceksiniz. Herkese iyi günler dilerim.