DECEMBER 9, 2022
analiz/teori

Solo Leveling 147

analiz/teori

Merhaba arkadaşlar, ben Lucas. Bir Solo Leveling analiz/teori yazısıyla daha karşınızdayım. Önceki hafta bölüm yayınlanmamıştı ve biz Solo Leveling okumaya hasret kalmıştık. Bu bölümde güzel bir hasret giderdik ve şimdi hemen yazıma geçiyorum. Gene belirtmeliyim ki bir analiz/teori yazısı olduğu için içinde bol bol spoiler bulunacak. Okumadıysanız ya da güncel değilseniz okumanızı tavsiye etmiyorum. Ama illa okuyacağım diyorsanız tabiî ki de size kalmış.

   Bir önceki bölümde (146. bölüm)  Jin-Woo Sung’un önderliğindeki gölge ordusunun ve Thomas Andre’ nin önderliğindeki Leşçi Loncasının büyük kapışmasına tanık olmuştuk. Taraflardan biri Gölge Hükümdarı Jin-Woo Sung diğeri de Özel Otorite Seviyeli Avcı Thomas Andre olunca normal bir savaş da beklememiştik zaten.  Hatta savaşın şiddeti ilerleyen zamanlarda o kadar çok artmıştı ki savaş alanındaki Jin-Woo Sung ve Thomas Andre  dışındaki  herkes tahliye edilmeye başlanmıştı. Ve savaş Thomas Andre için ego savaşına dönmüştü.

 Bu bölümde ise Thomas vs Jin-Woo Sung’un savaşının 2. ve son kısmını okuduk. Thomas Andre kontrolünü kaybetmiş bir şekilde tüm gücüyle Jin-Woo Sung’a saldırmaya başladı. Kendini takviye ederek Jin-Woo Sung’u kendine doğru çekti. Ona , Jin-Woo Sung’a, haddini bildirmek için can atıyordu. Benim Jin-Woo Sung’umun  gözünü bu tabiî ki de korkutmaya yetmezdi. Jin-Woo Sung bu açık duelloyu biraz daha kızıştırarak o da Thomas Andre’yi kendine doğru çekmeye başladı. İki tarafında istediği gibi kafa kafaya daha doğrusu yumruk yumruğa çarpıştılar. Savaşta Jin-Woo Sung kazanırken Thomas Andre’nin son bir ego parçasını gördük ve Thomas Andre “Ben Thomas Andreyim! Bunun beni yenmek  için yeterli olduğunu düşünüyor musun?!” dedi. Sonuç olarak Jin-Woo Sung’um “Başından beri dedim, kim olduğunun bir önemi yok” dedi ve bana karşı bir karıncadan farkın yok bakışı attı. Birkaç yumruktan sonra büyük bir toz bulutun ardından kendisine her daim güveni tam olan, dünyaya kafa tutan, Özel Otorite  Seviyeli Avcı Thomas Andre’yi tamamen bitmiş bir halde gördük. Avcı Bürosuna bağlı elit avcılar ne yapacaklarını düşünürken Thomas Andre’nin dudaklarından dökülen tek bir kelime savaşı bitirdi: KAYBETTİM.

Orada bulunan herkes olayının şokunu yaşadı. Koskoca avcı Thomas Andre kaybetti. Tek yumrukluk ömrü kalan avcıyı hayatta tutmak için herkes çabalamaya başladı. Sung-Jin Woo’ya ise kayda değer hiçbir şey olmamıştı. Bu büyük savaş sırasında sadece tek bir kişi öldü: Hwang Dongsu.  Bu sayede Hwang Dongsu artık kardeşine direk kendisi o gün ne oluğunu ve nasıl öldüğünü sorabildi. Belki kardeşinin cevabı onu tatmin etmiştir de ve şu saçma takıntısında kurtulmuştur. Takıntısı ne durumda bilmiyorum ama Hwang Dongsu’nun ruhu yeni efendisinin ayaklarının dibinde kedi gibi duruyor. Hayatı boyunca öldürmek için can attığı Jin-Woo Sung’un şimdi ağzının içine bakıyor. Çünkü bundan sonraki hayatının Jin-Woo Sung’un tek kelimesine bağlı olduğunu biliyor. Demek ki gölge asker hali orjinalinden daha zeki. Ölmek yaradı işte bu adama. Hwang Dongsu’nun gölge asker olarak yeni ismi Hırs. Jin-Woo Sung Hırs’ı Beru, Jin-Ho’yu iyileştirinceye kadar cezalandırdı. İçimin yağları eridi resmen.

Ertesi gün ise Uluslararası Lonca Konferansında tüm gözler Jin-Woo Sung’un üzerinde oldu. Sonuçta o koskoca Leşçi Loncasını tek başına yenip Thomas Andre’yi ölümün eşiğine getirmiş kişiydi. Jin-Woo  Sung ise tüm bu ilgiyi umursamayarak asıl amacının Konferans’ta babasıyla ilgili alacak bilgiler olmasını belirtti. Kısacası bence asıl olaylar şimdi başlayacak.

Konferansta küçük boy göstermeler olur. Çoğu kişi bence Jin-Woo Sung’un Leşçiler Loncası’nı tek başına yenen adam olduğunu kabul edemeyecek ve gene de küçümseyecek. Ama eminim ki Jin-Woo Sung’um hepsine ağzının payını verir (≧▽≦).  

Bir Solo Leveling analiz/teori yazısının daha sonuna geldik. Yorum yapmayı unutmayın ಠ_ಠ. Bir sonraki yazımda görüşmek üzeree. Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın.