DECEMBER 9, 2022
Swordmaster's Youngest Son Manga Tanıtımı

Swordmaster's Youngest Son Manga Tanıtım

Swordmaster's Youngest Son Manga Tanıtımı

Herkese selam ben Nyctophilia bugün sizlerle beraber Swordmaster’s Youngest Son mangasını inceleyeceğiz. Son derece eğlenceli ve heyecanlı olan bu mangayı okumanızı tavsiye ederim. Hadi hemen başlayalım. 

 

 

Hikayemiz kılıç ustalığının ve büyünün olduğu bir evrende başlıyor. Ana karakterimiz olan Jin Runkandel soylu bir aileye mensuptur. Runkandel ailesi dünyanın yarısından fazlasına hakimdir. Jin ise ailenin en küçük oğludur. Runkandellerde olan bir adette kılıç seçme töreni oluyor. Doğan çocuk bahçeye konuluyor ve kılıçlardan birini seçiyor. Jin ise aile mirası olan Balisada’yı seçiyor. Kendisi herkes gibi güçlü ve yenilmez bir hayat süreceğini düşünüyor. Ancak hayatı maalesef istediği gibi sürmüyor. Bebekken lanetleniyor ve hiçbir gücü kalmıyor. Ailesi tarafından sevilmiyor, zorbalanıyor çok çalışmasına rağmen gelişemiyor ve 25 yaşında aileden sürgün ediliyor. Sürgün edildiği sırada biriyle tanışıyor ve ustası olarak jini eğitiyor.

 

 

3 yıl sonra Jin büyü kullanmayı başarıyor. İlk büyü denemesinde gölgelerin efendisi solderet ile tanışıyor. Gölgelerin efendisi jine bir sözleşme teklif ediyor. Jin anlaşma yaparsa gölge gücünü kullanabilecek ve bütün lanetleri kaldırabilecek diyip jin’in üstündeki laneti kaldırıyor. Jin anlaşmayı kabul ediyor ve yeteneklerini denemeye başlıyor. Sonra bir anda bir enkaz altında yaşamını kaybediyor. Son nefesini verirken neden böyle oldu derken asıl hikayesi başlıyor. Seçme töreninde yeniden diriliyor. Bir tarafta dadısı diğer tarafta aile üyeleri var. Bu arada her çocuğun kendine ait dadısı var ve dadılar annesi yerine çocukları yetiştiriyorlar. Çocuğun rütbesi ailede ne kadar yüksek olursa dadınında rütbesi o kadar yüksek oluyor. Neyse konumuza dönersek. Jin törende tekrar aynı kılıcı seçiyor ama bu sefer laneti olmadan ve güçleriyle geri dönüyor. 

 

 

Eveet burada bitirelim. Okumanızı tavsiye ettiğim mangalardan birisidir. Bence bu mangaya bir şans verin. Herkese iyi günlerr.

 

Seriyi okumak için tıklayın.