DECEMBER 9, 2022
Chainsaw Man Manga Tanıtımı

Chainsaw Man: Testere Adam Manga Tanıtım

Chainsaw Man Manga Tanıtımı

Herkese selam ben Samet bugün size son zamanların ünlü mangalarından biri olan Chainsaw Man’den bahsedeceğim. Hadi çok uzatmadan başlayalım. 

Chainsaw Man mangası Tatsuki Fujimoto tarafından yazılıp çizilmiştir. Hikaye, genç kahramanımız denji’nin, babasının ölümünden sonra denji babasının borçları yüzünden zor durumda kalmış genç bir adamdır. Babası iblis avcısı olarak çalışırken bir borç batağına saplanmış ve denji babasının işini ve borcunu devralarak iblisleri avlamaya çalışmaktadır. Ancak bir gün denji bir iblis saldırısı sırasında ölür. Fakat köpeği pochita ile birleşerek "Chainsaw Man" adında yeni bir iblis ortaya çıkar. Bu arada özelliklerini anlatmadan önce iblisler arasındaki güç sıralamasından bahsetmeliyim. Eğer insanlar neyden daha çok korkuyorsa onun iblisi daha güçlüdür. Yani kısacası insan bıçaktan çok korkar ama yastıktan korkmaz yani bıçak iblisi yastık iblisinden daha güçlü gibi bir sıralama vardır. 

 

 

Denji testere gibi uzayan vücut parçalarına sahip bu yeni formuyla iblis avcılığına devam ediyor. Hikayede denji’nin hayatta kalma mücadelesi, iblislerle savaşları, farklı karakterlerle etkileşimi ve gizemli geçmişi işlenir. Kısacası manga denjinin Chainsaw Man olma sorumluluğunu üstlenmesini ve iblis avcılığına adım atmasını konu alıyor. Ancak Chainsaw Man sadece bir iblis avcısı olmanın çok ötesinde psikolojik unsurlarıda içinde bulundurup, okuyucuyu baştan sona etkisi altına alıyor. Karakterlerin duygusal zorluklarına ve hikayenin derinliklerine derinlik katıyor.

 

 

Bu Chainsaw Man’in sadece bir görsel şölen olmanın çok ötesinde, izleyiciye düşündürücü bir deneyimde sunmaktadır. Chainsaw Man klasik kahraman anlatısından sıyrılarak karanlık temaları işlemesi ve beklenmedik dönüşlere sahip olmasıyla fazlasıyla dikkat çekiyor. Manga dünyasında yeni bir fark getiren bu eser korku ve aksiyon severleri memnun edecek türden bir başyapıt olarak karşımıza çıkıyor. 

Evet umarım yeteri kadar bahsede bilmişimdir. Eğer bu tarz mangaları seviyorsanız bu sürükleyici mangayı okumanızı öneririm. Bir dahaki sefere görüşmek üzere herkese iyi günler.

Seriyi okumak için tıklayın.