DECEMBER 9, 2022
Tanıtım

Jujutsu Kaisen Tanıtım

Tanıtım

Gerçek hayatta da anime ve mangalarda da okul kulüpleri hep sıkıntılı olmuştur. Hepimiz bu gerçeği biliyoruz dimi? Değil mi? Mangamız da bu şekilde başlıyor. Bir okul kulübünde olup da başına bir şey gelmeyen biri yoktur bilirsiniz. Hep bir şeyler ters gider.

Olaylar gizli araştırma kulübünün lanetli bir eşya bulması ile başlıyor. Bu lanetli eşya hakkında teoriler üretiyorlar ama ürettikleri teoriler gerçeğe yakın mı acaba bu akıllarda ki bir soru. Bu kulüp herkesin ilgisini çekmediği için gerçekten az sayıda üyesi var yani iki resmi bir de gayri resmi bir üyesi var. Maalesef kulübün kapanmamak için üç resmi üyeye ihtiyacı var. Bu gizem seven gayri resmi üye aslında başka bir kulübe kayıtlı olan Yuji İtadori öğretmenleri onu spor külüne almakta çok kararlı olsa da o gizemlerin peşini bırakmayacak gibi hatta peşlerini bırakmamaktan bir adım öteye geçip onları yutabilir de kafanız karıştı dimi bir saniye olayı size anlatacağım.

 

read Jujutsu Kaisen — Cover of Jujutsu Kaisen Key Animation Vol. 1.

Ne kadar ileri gidebilir diye düşünüyor insan ama emin olun İtadori’ nin ne yapacağı asla ama asla belli olmuyor. Bir gün garip okul üniforması giymiş bir öğrenci gelip İtadori ’ye lanetli eşyanın sandıkları kadar basit bir şey olmadığını ve lanetli eşyayı ona teslim etmesini istiyor. Ama lanetli eşya İtadori’ de değil ne yapsalar şimdi tabi ki de garip kıyafetli sahir laneti almadan gitmeyi düşünmüyor.

Şimdi lanetli laneti bulma zamanı geldi. Tabi ki de kolay olmayacak hadi ama o şey basit şehir efsanesi değil güçlü bir şey. Güçlü olayı herkes istediğine göre eşyayı de isteyen çok şey var mesela diğer lanetler. Tabi ki yollarını kesen garip yaratıklar var. Ama bu görev Megumi için çokta zor olmamalı o sonuçta bir sahir son ana kadar iyi gitseler de bir yerden sonra kapana kısılıyorlar.

İtadori Megumi’ ye neden lanetli eşyanın peşinde garip görünüşlü canavarların olduğunu soruyor. Bu sorunun cevabı biraz karışık gibi ama kısaca garip görünüşlü lanetler lanetli eşyayı yerse güçlenecekler.  Sorun yok hiçbir lanet güçlenmedi çünkü eşyayı yutamadılar. Eee onlar yutmadıysa kim yuttu peki tabi ki manyak İtadori sorarım size canım okuyucularım bunu nasıl bir kafayla yutarsınız;                                                                          

Sukuna Finger Stickers | Redbubble

Evet evet bunu pek iştah açıcı görünmüyor biliyorum. Olaylar asil bundan sonra başlayacak asil. İtadori bir belaya bulaştı arkadaşlar hem de nasıl bir bela gelin bir bakalım kimmiş bu midesiz;

Jujutsu Kaisen on Twitter: "Jujutsu Kaisen character designs for the anime  by MAPPA that will premiere October 2020.… "

YUJİ İTADORİ

Kesinlikle adalet duygusuna bu kadar inandığım bir karakter daha olmamıştı. Başını biraz belalara sokuyor ama hallediyor gibi. Yuji’nin bu kadar iyi bir adalet duygusunun olmasını dedesini bu kadar sevmesine ve dedesinin son vasiyetlerine bağlayabiliriz. Gerçekten iradesine hayran kaldığım bir karakter. Keskin bir adalet duygusu var, doğru yoldan asla sapacağını düşünmüyorum.

Onu için lanetli eşyayı yuttuktan sonra hayatı çok eskisi gibi olmuyor tabi ki de. Maalesef için yaşayan aynı bedeni paylaştığı güçlü bir lanet var artık. Lanet koruyucu sahirler onun infazına karar verse de Jujutsu Lisesine gidip bir sahir olarak eğitilmesini isteyen birileri var. Hayat İtadori için her zaman çok da kötü gitmiyor yani. İtadori infazının süresiz olarak askıya alınması ile Jujutsu Lisesinde eğitimine başlıyor. Peki kurulun kararını değiştiren kişi kim mi? O kişi tabi ki de

Jujutsu Kaisen on Twitter | Jujutsu, Anime, Anime boyfriend

SATORU GOJO

Jujutsu Lisesinde öğretmen olan Gojo Sensei gerçekten üzerinde iyi düşünülüp bir karakter. Gayet soğukkanlı ve olaylar konusunda gerçekten aklını kullanan bir karakter. Soğukkanlı deyince aklınıza çok ciddi ve disiplinli biri gelmesin sakın Gojo Sensei her türlü şebekliği yapabilecek bir karakter. Ama bu onu kötü bir öğretmen yapmaz değil mi?

Gayet öğrencileriyle ilgili onlara gayet güvenen ve onlarla gurur duyan bir öğretmen. Aynı zamanda çok güçlü birinci seviye bir sahir. Okurken Gojo Sensei’ zekasına hayran kalacağınıza eminim.

Sonuç olarak İtadori gayet gizemli ve bol lanetli yeni bir hayata adım atıyor. Dedesinin ona nasihat ettiği ilkeleri yerine getirebileceği bu hayata kolayca adapte olmuşa benziyor. Bu yolculukta yeni insanlar tanıyor lanetlerle uğraşıyor. Yeni arkadaşlıklar ediniyor. Ama tabi ki başı beladan kurtulmuyor. Aynı bedeni paylaştığınız çok güçlü bir lanet var ve sizi her seferinde dışarı çıkmak için zorluyor. Kesinlikle garip ve zor bir durum bakalım İtadori bu durumla başa çıkabilecek mi?

Okuyup öğrenelim.

List of Jujutsu Kaisen characters - Wikiwand