DECEMBER 9, 2022
Webtoon İncelemesi

Nice To Meet You Webtoon İncelemesi

Webtoon İncelemesi

Hayat, tanıştığın insanlarla ve onlarla yarattığın şeylerle alakalıdır. İnsanlarla yollarımızın çakışmasının her zaman bir sebebi vardır... Ya hayatını değiştirirler... Ya da sen onlarınkini değiştirirsin...

Selamlar. Benim ilk blog yazıma hoş geldiniz. Bugün size yeni mi yeni tatlış mı tatlış olan "Nice To Meet You" webtoonunu tanıtacam.(Asıl amacım tutkal misali seriye yapışıp kalmanız ehehe.)Öncelikle konusuna değinelim.

Konusu: Salak bir üniversite öğrencisi olan Mew, kayıp bir öğrenci kartı bulur. Mantıklı olanı yapmak yerine Mew, kaderin direksiyonun başına geçmesine izin vermeye karar verir ve salakça bir şey yapar. Yaptığı şey konusunda söyleyecek birkaç şeyi olan kartın sahibi Daze ile yüzleşeceğini hiç bilmiyordur.Mew, hayatının en büyük hatasını mı yapmıştır? Yoksa en iyi seçimini mi? Öğrenmek için bu iki sevimli mankafayı takip edin!

Hikayemiz Mew, Daze ve onların en yakın arkadaşlarının etrafında dönüyor.Burda güzel bir karakter tanıtımı yapmak isterdim daha çok yeni bir seri yinede elimden geldiğince tanıtacağım.

Mew: Düşünmeden hareket eden, sakarlıkta bir numara olan ama bir o kadarda yardım sever etrafına ışık saçan bir kız karakteri.

Daze: Huysuz gibi görünüp aslında lokum gibi olan, hafiften asosyel(şuan gönülleri fethetti)olan bir erkek karakteri.

Wyn: Santajcı, yeri geldiğinde adam harcayan ama iyi niyetli bir erkek karakteri.(Ben niye gömüyor gibi hissediyorum ama bu karakter olmasa seri kremasız pasta gibi olurdu.Wyn kremam ol yiyim seni...  şuan blog hayatım bitti kesin sayoonara!)

Simon: En yakın arkadaşının yaptığı hataları düzeltmesinde yardımcı olan erkek karakter diyebiliriz.(Daha seride çok yer almadı ilerde daha ayrıntılı bir tanıtımını yaparım. Simon üzümlü kekim üzülme.)

Entrikanın, çirkef insan karakterlerinin olmaması insana huzur veriyor.Üstelik güldürme garantili bir seri. Eğer klasik şeylerden sıkıldıysanız ve şerbet kazanına batırılmış pamuk şeker gibi hissetmek istiyorsanız bu seriyi okumanızı tavsiye ederim.

Buraya kadar okuyanlara ya da okumadan sadece görsellere bakanlara son jestimi yapıp blog yazımı bitireyim.(Gözleriniz bayram etsin :))

Seriyi okumak için tıklayınız: Nice To Meet You