DECEMBER 9, 2022
Analiz/Teori

Solo Leveling 143

Analiz/Teori

Merhaba arkadaşlar ben Lucas. Bugün her hafta olduğu gibi bir Solo Leveling analiz/teori yazısıyla karşınızdayım. Gene belirtmeliyim ki bir analiz/teori yazısı olduğu için içinde bol bol spoiler olacak. Seriyi okumadıysanız ya da güncel değil okumanızı tavsiye etmiyorum. Ama illa okuyacağım diyorsanız size kalmış.

Önceki bölümün sonunda hepimiz büyük bir heyecanla Kamish’in gölge asker oluşunu okuduk. Bu bölümde Kamish başta itaatkar olmasa da en sonunda Jin-Woo Sung onu severken kuyruk sallayacak kıvama kadar geldi. İlk tanışma faslından sonra hepimizi şaşırtacak şekilde yok olmaya başladı ve son anlarında Jin-Woo Sung’la bu kadar geç tanışmış olmasının üzüntüsünü belirtti . Sonsuza kadar Jin-Woo Sung’a hizmet edecek askerlere imrendiğini de söyleyip yöneticilerin gücünü almış dört insana dikkat etmesini uyararak yok oldu.  Jin-Woo Sung böyle bir askerini kaybetmenin üzüntüsünü de açık açık yaşadı.

Konferans yapılan yere geri dönünce Yo Jin-Ho’nun kendisinden(?) mesaj alıp yanına geldiğini öğrendi. Avcı Jincheol Woo (Kore’deki Avcılar birliğinde çalışan A seviye avcı), iki saat önce Leşçiler Loncas’ından birinin onu alıp götürdüğü söyledi. Bu olaydan terslik olduğunu anlayan Bay White, hemen Leşçiler Loncası’nın o tatlı sekreteriyle iletişime geçti ve onlara hemen Jin-Ho Yo’yu bulmalarını istedi. Jin-Woo Sung telefon konuşmasının bitmesini beklemeden çoktan çatıya çıkmıştı ve gölge askerlerine Jin-Ho Yo’yu arama emri verdi. Tabiî ki Jin-Ho’yu arayan onlar haricinde Leşçiler Loncası başkanı da Hwang Dongsu’un Jin-Woo Sung onu bulmadan önce bulunmasını emretti.

Son karede ise dayak yemiş Jin-Ho Yo ve psikopat sırıtışıyla Hwang Dongsu gösterildi.

bu karede içim gitti:/

Hwang Dongsu’nı bu kadar mazoşist olduğunu tahmin etmezdim. Eminim ki sonunda onun Jin-Ho Yo’nun ona yaptıklarının 135 katını filan ona yaşatacak. Ayrıcana ilk sarışın aslan yeleli adam da bulursa sonunun farklı olacağını sanmıyorum. Her halükarda artık bir ölüsün Hwang Dongsu!

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim çok sevgili okuyucularım. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi günler dilerim^^.