DECEMBER 9, 2022
The Cheat Code Hitter Fuck Them All İnceleme

The Cheat Code Hitter Fuck Them All İnceleme

The Cheat Code Hitter Fuck Them All İnceleme

Herkese selam ben nyctophilia bugün sizler beraber yeni +18 serilerimizden biri olan The Cheat Code Hitter Fuck Them All’ı inceleyeceğiz. Adının bu kadar uzun olduğuna bakmayın biz kısacası the cheat code diyelim. Neyse çok uzatmadan başlayalım. 

 

Baş karakterimizin adı Jee Maengho ve kendisi bir beyzbol oyuncusudur. Lise de çok başarılı bir beyzbol oyuncusu olup en iyi spor okullarından birine girmeyi başarmıştır. Ancak bu başarısı maalesef çokta uzun sürmemiş. Okulun başlamasına yakın ailesi bir trafik kazasında hayatını kaybetti ve kendisi bir sakatlık geçirdi. Bu zorluklarla baş ederken normal olarak kondisyonu düştü ve yedek oyuncu oldu. Tabi koçunun yaptığı zorbalıklarda az bile değil. Resmen bizim jee köle muamelesi görüyor. 

 




 

Birgün bütün arazi eğitimi yaparken bir köyde kayboluyor ve bir çöplüğe giriyor. Bir beyzbol sopası gözüne çarpıyor. Böyle bir çöplükte mükemmel birşey buldum diye bizim gariban jee sopaya atlıyor hemen. Tabi manga bu normal birşey olmasını bekleyemeyiz ki olmuyorda zaten sopadan bi hayalet çıkıyor ve jee ile anlaşma yapmak istiyor. Jee başlarda kabul etmiyor. Birgün yine antreman yaparken koçun kızması ile yedek kulübesine geçiyor. Yedek kulübesinde homurdanırken birden bi kız geliyor. Bu kız ilkokulda aşık olduğu Choı Hyunadır. Choı çok başarılı bir voleybolcudur. Ama tabi düşündüğünüz gibi kız arkadaşı yaparsın, halledersin, aslansın, kaplansın demeye gelmedi. Tam tersine bizim oğlanla dalga geçip gidiyor. Tabi bizimki yok hoşlanıyor benden naz yapıyor kafasında takılıyor.

 

 

Bizimki depoda gibi bir yerde antrenman yaparken telefonunu kenara koyuyor ve video çekiyor. Neymiş formunu görmek içinmiş. Hayalet durur mu bi turda o dalga geçiyor. Resmen bizim bu garibana vuran vuruyor. Bizimki antrenmana devam ederken dışardan biri bağırıp ’koç seni çağırıyor sahayı temizle’ diyor. Bizim oğlan koşa koşa gidiyor ve hemen hallediyor. Telefonunu unuttuğunu fark edip depoya geri dönüyor. Depoya vardığında depodan çıkan choı ile karşılaşıyor. Choınin yine onu terslemesinden sonra depoya girip telefonunu alıyor. Telefonda videonun açık olduğunu fark edip onu baştan oynatırken birde ne görsün choi mastürbasyon yapıyor. Onu o halde gören jee videoyu izlerken oda mastürbasyon yapmaya başlıyor. Tabi videoda choı bir anda wonho wonho diye bağırmaya başlayınca bizim oğlan anlıyor. Bu takımın en iyi oyuncusu Kım Wonho ve choı ondan hoşlanıyormuş. Bizim oğlan ağlayarak neden ben değilim diyerek mastürbasyonunu bitiriyor. Hayaletimiz bununla dalga geçiyor ve birdaha anlaşma yapmayı teklif ediyor. Bizim oğlan bu sefer anlaşmayı kabul ediyor. Hayalet onu en başarılı beyzbol oyuncusu yapacaktı. Ve o günden sonra hayatı tamamen değişiyor.

Evet burada bitirelim. Aklınızda manhwa hakkında bir fikir oluşmuştur mutlaka eğer bu tarz manhwaları seviyorsanız okumanızı tavsiye ederim. Herkese iyi günlerr.

Seriyi okumak için tıklayın.