DECEMBER 9, 2022
Jujutsu Kaisen İnceleme

Jujutsu Kaisen 250.Bölüm İncelemesi

Jujutsu Kaisen İnceleme

Herkese selam ben Nyctophilia kısa bir aradan sonra bugün sizlerle beraber ünlü manga Jujutsu Kaisen serisinin son zamanda bana göre en heyecan verici bölümü olan 250. bölümünü inceleyeceğiz. Seveninin bol sevmeyenin neredeyse hiç olmadığı bir seri haline geldi. Hadi çok uzatmadan başlayalım.

 

 

Bu bölüm son haftalarda çıkan en etkileyici bölümlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Yutanın Sukunaya karşı mücadelesinin daha da arttığı bu bölüm okuyuculara heyecan dolu anlar yaşatıyor. En azından ben öyle hissettim. Bu bölümde yutanın etki alanının nasıl çalıştığını bize anlatarak başlıyor. Authentic Mutual Love (türkçe anlamı o kadarda etkileyici gelmediği için ingilizce kullandım)olarak adlandırılan bu alan genişletmesi, yutanın kopyalama tekniğini sınırsız hale getiriyor. Kopyaladığı her lanetli tekniği kullanma yeteneği, yutanın sukuna ile savaşında etkileyici bir güç oluşturuyor.

 

 

Yujinin sukunaya karşı gösterdiği yetenekleri de ön plana çıkıyor tabi. Rikanın etkisiyle gerçekleştirdiği güçlü darbeleri, sukunaya birazda olsa hasar veriyor. Bu durum meguminin kurtuluşu için önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor.Yutanın saldırısının devam edeceğini ve sukunanın bu saldırılara karşı ne yapacağını merakla bekleyen okurlara fazla heyecan vaat ediyor. Yutanın kopyalama tekniği ile yapılan etkileyici saldırıları hikayenin gelecekteki gelişmelerine dair insanda büyük bir beklenti oluşturuyor.

Yutanın kopyalama yeteneği seriyi daha da zenginleştiriyor ve okuyuculara heyecan dolu anlar yaşatıyor.

 

 

Benim düşüncelerim böyle gerçekten insanı heyecan içinde bırakan bir seri haline geldi artık. Sonunda ne olacağını bende sizler gibi merak ediyorum. Ama insanı en çok sıkan ise yok tam sukuna yeniliyor sanıyoruz ama yenemiyorlar. Kaç karakter değişti ve hep aynı tekrar farklı bir son olacak mı merak içindeyim. Neyse yavaştan bitirelim herkese iyi günler.