DECEMBER 9, 2022
Manhwa Tanıtım

The Unwanted Roommate Manhwa Tanıtım

Manhwa Tanıtım

Herkese selam ben Nyctophilia bugün sizlerle beraber bitmiş +18 serilerimizden biri olan The Unwanted Roommate manhwasını inceleyeceğiz. Çok fazla detay vermeyeceğim ki okumayan varsa fazla spoiler olmasın. Hadi çok uzatmadan başlayalım.

 

 

Ana karakterimizin adı Sean. Sean ailesinden ayrı bir evde yaşayan sıradan bir üniversite öğrencisidir. Sean ne kadar normal olsa da onunda evde baş etmesi gereken Judy adında bir baş belası var. Ama nasıl bir baş belası böyle bir şey yok. Şimdi okumayanların aklına normal olarak gelecek şey kim bu kız kardeşi mi? Kız arkadaşı mı? Yoksa ev arkadaşı falan mı diyeceksiniz. Mantıken evet ev arkadaşı ama yok normal bir ev arkadaşı değil bu seanın Luke adındaki serseri arkadaşının kız kardeşidir. Tabi biz luke serseri diyoruz ama luke bu judynin yanında gerçek bir melek kalıyor. Yok sean dondurma al yoksa bilgisayar yok, faturaları öde sean, kirada vermek yok tabi öyle kullanıyor bu garibanı ama ne yapsın buda lukedan korkusuna her şeye tamam diyor.

 


 

Neyse bir gün bu judy seanı uygunsuz bir şey yaparken yakalıyor ve ceza olarak bir anlaşma yapıyorlar. Anlaşmada şu sean judynin kölesi ne derse yapacak yapmazsa luke söylenecektir. Çocuk zaten kölesiydi şimdi sadece imzalı kağıtla resmiyete geçmiş oldu bu kadar.  Ama tabi judynin imparatorluğu bu kadarda uzun sürmüyor. Sean lukedan judy hakkında önemli bilgiler ediniyor. Tabi bizim sean durur mu durmaz bunu koz olarak kullanıyor sen misin beni köle yapan sıra sende şimdi diye anlaşma tam tersine dönüyor ve judy seanın kölesi haline geliyor. Tabi bunların arasında yavaş yavaş hoşlanmalar olmaya başlıyor. Ama bunlar birbirlerine söylemiyorlar tabi. En sonunda sean judy'i zor bir durumdan kurtarıyor ve aralarında bir şeyler yaşanıyor. Ama tabi luke bu yaşananlardan bahsetmiyorlar.

 

 

Bu 19 bölümlük heyecanlı seriyi kaba taslak anlatmaya çalıştım. Çizim tarzı ve eğlenceli konusu ile klasik manhwalara göre gerçekten daha çok dikkat çekicidir. Tek oturuşta heyecanla bitirebilirsiniz. Eğlenceli ve heyecanlı bu seriye bir şans vermeniz tavsiye ederim. Herkese iyi günler dilerim görüşmek üzere.

Seriyi Manga Ship mobil uygulamasından okuyabilirsiniz.