DECEMBER 9, 2022
İnceleme \ Teori

The Cheat Code Hitter Fuck Them All 2. Bölüm İnceleme

İnceleme \ Teori

Herkese selam ben nyctophilia bugün sizlerle beraber The Cheat Code Hitter Fuck Them All’ın 2. bölümünü inceleyeceğiz. Eğer birinci bölümü okumadıysanız okuyup gelmenizi tavsiye ederim. Hadi hemen başlayalım. 

 

 

Hatırlarsanız geçen bölümde bizim jee beyzbol hayaleti ile anlaşma yapmıştı ve hayatı tamamen değişmeye başlamıştı. Bu değişimle beraber ani bir karar ile takımındaki pozisyonunu değiştirme kararı almış. Bizim bu hayalet beyzbol liginin en iyi ikinci kalecisiymiş ve jeeyi de bu şekilde geliştirecek sanırım. Tabi hemen koçun yanına gidiyor. Hani buna acımayıp köle gibi davranan koçu vardı ya ona gidiyor. Diyor ben ikinci kaleye geçeceğim koç izin ver. Bu durum koçun çok hoşuna gidiyor tabi yok sen takımı dibe çekecektin zaten falan diye saydırıyor ve kabul ediyor. Tam çıkarken odaya bir kadın giriyor.

 

 

Kadın meğerse bu koçun eşiymiş. Bu koç nasıl bu kadını tavladıysa artık neyse. Yok eve buzdolabı gelecekti neredesin kim taşıyacak gelmezsen oyuncu ver o yardım etsin falan diyor. Koç bizim jeeyi yolluyor tabi ama kadının bakışı bakış değil kestirmiş bizim oğlanı gözüne belli. Neyse jee buzdolabını taşıyor. Kadın bana noona de diyor. Sonra noona gel çok yoruldum sabahtan beri belime yatakta masaj yap diyor. Jee hayaletin gazlamasıyla beraber durur mu fırsat bu fırsat hemen yapayım edeyim deyip yatağa atlıyor. Daha sonra noona bende sana yapacağım deyip o da ona yapıyor. Ama yok üstündekileri çıkar öyle yapacağım falan diyor tabi bunların derdi anlaşılıyor ve ilişkiye başlıyorlar.

 

 

Birde ne duyalım ki bu noona önceden bizim oğlanı gözünü kestirmiş. Vee bölüm bitiyor. Kesin olacaklardan biri bunları koç basacak ama yakalayamayacak ve bunların ilişkisi gizli gizli devam edecek gibi duruyor. Ama asıl merak ettiğim choıyi nasıl tavlayacak tehdit mi edecek. Geçenki video hakkındaki bence bu yanlış olan ya da bir yolunu bulup kendine aşık mı edicek gelecek bölümlerde bunu göreceğiz. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere herkese iyi günler.